Корпоративна культура як важлива складова ефективного управління персоналом - Бобко, Л. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено корпоративну культуру як важливу складова ефективного управління персоналом
Keywords: управління персоналом; корпоративна культура