Патопсихологія - Чагарна (Роюк), Світлана Євгеніївна; Chaharna (Roiuk), Svitlana YE. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
У методичних рекомендаціях для підготовки до практичних занять викладено мету вивчення дисципліни «Патопсихологія», загальні вимоги до підготовки студентів, представлено плани практичних занять, словник термінів та список літературних джерел. Рекомендовано студентам галузі – 0101 «Педагогічна освіта», напряму підготовки 6.010106 «Соціальна педагогіка». Запланована тематика практичних занять охоплює 24 години на навчальний рік з нормативної навчальної дисципліни «Патопсихологія» та розрахована на студентів Педагогічного інституту напряму підготовки – 6.010106 «Соціальна педагогіка», навчально-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». Мета занять – реалізація знань, здобутих в процесі прослуховування лекцій і самостійної роботи з підручниками та фаховою літературою. Загальна підготовка студентів до практичних занять полягає в оволодінні наукою термінологією із дисципліни «Патопсихологія», опрацюванні відповідної літератури та оволодінні матеріалом за питаннями плану до кожного заняття. В процесі підготовки до практичних занять студент повинен дати розгорнуту відповідь на питання. Позитивним моментом підготовки до практичних занять є написання реферату або змістовної доповіді.
Keywords: патопсихологія