Бруд і сміття в прифронтових містах Волинської губернії у роки Великої війни - Денисюк, Василь Іванович (My University, 2025)
У публікації визначено головні проблеми функціонування прифронтових міст у роки Першої світової війни, що були пов'язані з дотриманням санітарно-гігієнічних правил, накопиченням сміття тощо.
Keywords: Перша світова війна; прифронтові міста; санітарія; бруд; біженці