Розвиток системи управління якістю продукції машинобудівних підприємств - Геліч, Наталія Вадимівна; Gelich, Nataliia V.; Ліпич, Любов Григорівна; Lipych, L. G. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2010)
У монографії висвітлено теоретичні засади формування системи управління якістю продукції з огляду на проблеми розвитку машинобудівного підприємства, узагальнено вітчизняний та зарубіжний досвід управління якістю продукції, розкрито основні складові частини, які впливають на розвиток системи управління якістю продукції. Проаналізовано заходи, спрямовані на підвищення якості продукції та ре-зультативності машинобудівного підприємства.
Keywords: якість продукції; quality of products; система управління; control the system; сертифікація; certification