Особливості хронотопу сучасної монодрами - Бортнік, Жанна Іванівна; Bortnik, Zhanna I. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті розглядаються особливості хронотопу сучасної монодрами як одного з компонентів її жанрового моделювання. Здійснено аналіз часопросторових відношень у цій жанровій моделі кінця ХХ – початку ХХІ ст.. на прикладі творів української та російської літератур. In this article the chronotope features of modern monodrama as one the components of its genre modeling are considered. The analysis of time and spatial relations in this genre model of the end XX - early XXI century on the example of Ukrainian and Russian literature
Сhronotope features of modern monodrama
Keywords: хронотоп; час; простір; монодрама; персонаж; минуле; ретроспекції; оповідь; chronotope; time; space; monodrama; character; past; retrospectives; story