Структура та компетенція мирових судів Волинської губернії у період правління Української Центральної ради (березень 1917 – квітень 1918) - Яцишин, Михайло Михайлович; Yatsyshyn, M. M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
У статті проаналізовано структуру та компетенцію мирових судів Волинської губернії у період правління Української Центральної ради (березень 1917 – квітень 1918). Розглянуто правовий статус мирових судів у досліджуваний період, а також їх роль в здійсненні судочинства. The article analyzes the structure and competence of magistrates courts in Volyn province during the reign of the Ukrainian Central Rada (March 1917 - April 1918). The legal status of magistrates courts during the investigated period and their role in the administration of justice are examined.
The structure and competence of magistrates courts Volyn province during the reign of the Ukrainian Central Rada (March 1917 - April 1918).
Keywords: мирові суди; з’їзди мирових суддів; судова система; Українська Центральна рада; Волинська губернія; окружні суди та судові палати; magistrates courts; congresses of magistrates; the judicial system; the Ukrainian Central Rada; Volyn province; district courts and judicial chambers