Програмні вимоги до вивчення курсу «Малюнок»: методичні рекомендації. - Берлач, Олександр Павлович; Berlach, Oleksandr P.; Галькун, Тетяна Дмитрівна; Halkun, Tetiana D. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Методичні рекомендації спрямовані на поглиблене вивчення малюнку, як провідної дисципліни в образотворчому мистецтві відповідно до програми курсу та навчального плану. Адресовано для студентів напряму “Образотворче мистецтво”, педагогічних навчальних закладів. Methodological recommendations are aimed at in-depth study of the picture as a leading discipline in fine arts in accordance with the curriculum and curriculum. Addressed to students directly "Fine Arts", pedagogical educational institutions.
Keywords: робота з натури; зображення фігури людини