Фізіологія аналізаторів - Козачук, Наталія Олександрівна; Качинська, Тетяна Валеріївна; Kozachuk, N. A.; Kachynska, T. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
Подаються методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт зі спецкурсу „Фізіологія аналізаторів”, питання для підготовки до заліку, список рекомендованої літератури. Для студентів денної і заочної форми навчання.The manual may be used during “Physiology of analyzers” laboratory works for studying the physiology of visual and auditory perception.
Physiology of analyzers : Laboratory session : [manual]
Keywords: аналізатори; analyzers; інформація; information; чутливість; sensitivity