До питання про визначення понять "спілкування", "комунікація" та їх співвідношення - Ярощук, Ірина Д.; Yaroshchuk, I. D. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Розглянуто суть понять "спілкування" та "комунікація". Визначено співвідношення спілкування та комунікації з позиції підготовки майбутнього фахівця економічного профілю. The determination of the essences of "intercourse" and "communication" is considered. The correlation of intercourse and communication from position of preparation of future specialist of economic type is defined.
To the Question About Determination of the Concepts "Intercourse", "Communication" and their Correlation
Keywords: спілкування; intercourse; комунікація; communication; комунікативний акт; communicative act; міжособистісне спілкування; interpersonal intercourse