Багаторічна (1992–2021 рр.) динаміка абсолютних річних мінімумів стоку води річки Турія - Павловська, Тетяна Сергіївна; Драницький, Дмитро Сергійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
За даними Волинського обласного центру з гідрометеорології проаналізовано динаміку абсолютних річних мінімумів стоку води р. Турія на гідропостах «Ковель» і «Ягідне» упродовж тридцятирічного періоду (1972−2021 рр.)
Keywords: річка Турія; абсолютний річний мінімум стоку води; гідропост; витрати води річки; межень; річковий стік; водний режим; гідропост Ковель; гідропост Ягідне; мінімальні витрати води річки