Формування інформайно-комунікаційної системи менеджменту організації в умовах воєнного стану - Булик, Юлія Ярославівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У кваліфікаційній роботі викладено теоретичні та методичні основи формування інформаційно-комунікаційної системи менеджменту організації. Визначено сутність, складові елементи, розкрито значення інформаційно-комунікаційної системи для забезпечення ефективного управління підприємством.
Keywords: інформаційно-комунікаційна система; менеджмент; управління; підприємство; воєнний стан; ефективність; адаптивність