Теоретичні аспекти самоменеджменту - Корчевська, Л.; Тітов, М. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено теоретичні аспекти самоменеджменту
Keywords: самоменеджмент; менеджер