Комунікативні рушії революцій - Федонюк, Сергій Валентинович; Fedoniuk, S. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
Розглянуто чинники революцій у регіоні Північної Африки та Близького Сходу, що відбулися у 2011 р. з використанням сучасних засобів комунікації. Factors of revolutions in the region of North Africa and the Middle East, which took place in 2011 using modern means of communication are considered
Communicative Forces of Revolutions
Роботу виконано на кафедрі міжнародної інформації ВНУ імені Лесі Українки
Keywords: соціальні медіа; social media revolution; революція; комунікація; інформатизація; communication; information