Загальна хімічна технологія : методичні вказівки до вивчення курсу. Ч. 3 - Іващенко, Інна Алімівна; Ivashchenko, Inna A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Методичний посібник містить приклад розрахунку матеріального балансу печі для випалювання колчедану. Для студентів хімічного факультету (напрям підготовки: 6.051301 – “Хімічна технологія”) денної форми навчання.
Keywords: хімічна технологія; методичні вказівки