Економічний аналіз та моделювання процесів сталого розвитку - Цимбалюк, Ірина Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Економічний аналіз та моделювання процесів сталого розвитку» є складовою частиною нормативно-методичного забезпечення навчального процесу для підготовки докторів філософії галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки 051 Економіка, за освітньо-професійною програмою Економіка сталого розвитку. У методичному виданні подано перелік питань для опрацювання, Питання для самоперевірки знань, тестові завдання, задачі та перелік рекомендованих джерел інформації. Рекомендовано здобувачам освіти економічних спеціальностей денної та заочної форми навчання.
Keywords: сталий розвиток; національна економіка; макроекономічна політика; фінансування державних витрат; економічна безпека; мікроекономічний аналіз; інформаційне забезпечення; екологічна стійкість; соціально-економічні процеси; оцінка сталого розвитку; 330.4:519.86:504.06(07)+378(076.5)