Особливості формування бюджету компанії за допомогою шаблону Microsoft Office - Тоцька, Олеся Леонтіївна (European institute of further education, 2021)
Описано особливості формування бюджету компанії за допомогою шаблону Microsoft Office.
Keywords: бюджет компанії; шаблон Microsoft Office