Політична психологія - Федотова, Тетяна Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Видання містить матеріали для проведення лабораторних робіт вибіркової навчальної дисципліни «Політична психологія» для студентів освітньо-професійної програми підготовки бакалавра галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», спеціальності 053 «Психологія», за освітньою програмою «Психологія». Навчально-методичні матеріали до проведення лабораторних робіт відповідають авторській програмі дисципліни та побудовані відповідно до структури навчальної програми, яка складається з двох змістових модулів. Для викладачів та студентів факультетів психології.
Keywords: політика; політична соціалізація; політична участь; політична свідомість; політична активність; політичний лідер; політичний імідж; політична культура; маніпуляція; макіавеллізм; 316.6:32(072)