Легальна періодика Рівненщини часів окупації як історичне джерело - Данильчук, Віталіна; Danylchuk, V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті проаналізовано легальні україномовні періодичні видання, що виходили друком на території Рівненщини в часи німецької окупації. Обгрунтовано значимість тогочасної преси як історичного джерела. Тhe scientific article analysis legal Ukrainian language periodicals, that saw print at the territory of Rivne region during the German occupation. The significance of the periodicals as a historical source has bun grounded.
Legal Periodicals Territory of Rivne Region of Times of Occupation as Historical Source
Keywords: німецький окупаційний режим; легальна періодика; Рівненщина; історичне джерело; the German occupational regime; legal periodicals; Rivne region; historical source