Формирование культуры поведения студентов в условиях педагогического института. - Курбай, Вікторія Віталіївна; Kurbay, V. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
В статті розглядаються структурні компоненти, завдання та умови формування культури поведінки студентів. The article examined the structural komponenty, tasks and terms of forming of culture of conduct of students.
Forming of culture of conduct of students in the conditions of pedagogical college.
Keywords: культура поведінки; культура спілкування; моральне виховання; моральні якості; culture of conduct; culture of intercourse; moral education; moral qualities