Інклюзивна освіта для дітей з вадами зору в умовах загальноосвітньої школи - Стасюк, Людмила Павлівна; Stasiuk, Liudmyla P. (Ялта: РВВ КГУ, 2014)
У статті подана загальна характеристика сучасної системи навчання й виховання дітей з особливими освітніми проблемами, зокрема, розглянуто особливості впровадження інклюзії для дітей із вадами зору.
Keywords: інклюзія; inclusion; діти з особливими потребами; children with disabilities; діти з вадами зору; children with visual impairments; моделі освіти; the model of education; інклюзивне навчання; inclusive education