Історико-культурна спадщина Люблинецької ТГ як рекреаційний потенціал Волинської області - Качаровський, Роман Євгенович; Єрко, Ірина Володимирівна; Мельник, Андрій Васильович; Павлушенко, Олена Григорівна (Поліський національний університет (м. Житомир), 2022)
Деталізовано основні історико-культурні ресурси Люблинецької (ТГ) Ковельського району Волинської області., зокрема об’єкти історії та культури, археології, архітектури та містобудування і монументального мистецтва. Зосереджено увагу на проблемах розвитку історико-культурної спадщини громади та запропоновано основні шляхи їх вирішення.
Keywords: Волинська область; Ковельський район; Люблинецька ТГ; туризм; рекреаційний потенціал; історико-культурна спадщина; пам’ятки архітектури; пам’ятки археології; пам’яткиісторії; 911.3:330.15]:379.8+930.85(477.82-37)