Особливості психологічного стану студентів під час навчання в екстремальних умовах - Степанюк, Ярослав Васильович; Федонюк, Сергій Валентинович; Поручинський, Андрій Іванович; Ульянов, Вадим Олексійович (Національний університет «Одеська юридична академія», 2024)
Розкрито особливості психологічної адаптації студентів в умовах екстремальних ситуацій, зокрема воєнного стану, навчаючись із використанням систем електронного навчання. На матеріалах медичного факультету Волинського національного університету імені Лесі Українки.
Keywords: психологічний стан студентів; електроне навчання; екстремальні ситуації; воєний стан; 159.923.2(063)