Зарубіжний досвід соціально-трудового партнерства та проблеми його впровадження в Україні - Колосок, Андрій Мирославович; Kolosok, Andrii M. (Спілка економістів України, Нац. ун-т вод. госп-ва та природокористування, Ін-т Європ. інтеграції., 2007)
У статі проаналізований зарубіжний досвід соціально – трудового партнерства, виділені особливості його впровадження в Україні. In the floor foreign experience is analysed socially – labour partnership, the features of his introduction are selected in Ukraine.
Keywords: соціально-трудове парнерство; social partnership; соціально-трудові відносини; соціально-економічний розвиток