Еколого-економічна безпека: методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи - Сак, Тетяна Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методична розробка містить план практичних занять з освітнього компоненту «Еколого-економічна безпека», розрахункові завдання та ситуаційні вправи до практичних робіт, завдання для самостійної роботи, список основної та додаткової літератури. Рекомендовано здобувачам освіти галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки спеціальності 051 Економіка за освітньо-професійною програмою «Економіка довкілля і природних ресурсів», галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» за освітньо-професійною програмою «Економіка підприємства» денної та заочної форм навчання.
Keywords: Екологічна безпека; Економічна Безпека; Загрози; Ризики; 651.928