Менеджмент організацій : методичні вказівки до практичних занять - Буняк, Надія Михайлівна; Buniak, Nadiia M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Методичні вказівки до практичних занять містять програму дисципліни, теми та методичні рекомендації до практичних занять, практичні завдання та методику їх вирішення, рекомендовану літературу.
Рекомендовано студентам 4 курсу напряму підготовки 6.140103 «Туризм»
Keywords: менеджмент; організації; менеджер; туристична індустрія