Податкове регулювання інвестицій - Цимбалюк, Ірина Олександрівна; Tsymbaliuk, Iryna O.; Літвін, Я. А.; Litvin, Ya. A. (Sheffield. Science end education LTD, 2016)
Визначено, що пріоритетними завданнями уряду будь-якої країни є забезпечення стійкого соціально-економічного розвитку, досягнути якого можливо лише за умов розвитку інвестиційної діяльності. Серед сукупності інструментів державного регулювання саме податкова система є найбільш вагомим фактором, що визначає сприятливість середовища країни для інвестиційної активності на її території. It is determined that the priority tasks of the government of any country is to ensure sustainable socio-economic development, which can only be achieved under conditions of investment activity development. Among the set of instruments of state regulation, the tax system is the most important factor that determines the favorable environment of the country for investment activity in its territory.
Tax regulation of investments
Keywords: податки; податкове регулювання; інвестиції; taxes; tax regulation; investment