Загальна психологія. Пізнавальні процеси - Коструба, Наталія Сергіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Методичні рекомендації до проведення практичних і лабораторних занять з курсу «Загальна психологія. Пізнавальні процеси» для підготовки бакалавра спеціальності 053 «Психологія». Спрямовані на закріплення теоретичного матеріалу та розвиток практичних навичок дослідження системи пізнавальних процесів. Для студентів та викладачів психологів, а також широкого кола зацікавлених читачів.
Keywords: дослідження вiдчуттiв; дослідження особливостей сприймання; дослідження пам'яті; дослідження уваги; дослідження уяви; дослідження мовлення; 159.92(072)+316.642.3(072)