Особливості управління транскордонними водними ресурсами на території республіки Польща (на прикладі р. Західний Буг) - Скороход, Ірина Святославівна; Олейник, Вікторія Василівна; Skorokhod, Iryna S.; Oleinyk, Viktoriia V. (Ужгородський національний університет, 2014)
У роботі досліджуються особливості управління транскордонними водними ресурсами на території Республіки Польща. Автор аналізує динаміку забору та використання вод р. Західний Буг, та їх цілі.

The features of the management of transboundary water resources in Poland are studied in the paper. The author analyzes the dynamics of water abstraction and use of the Western Bug, and their goals.
Keywords: транскордонні водні ресурси; transboundary water resources; управління транскордонними водними ресурсами; management of transboundary water resources; Єврорегіон «Буг»; Euroregion "Bug"; забір та використання води; water abstraction and use