Контрольні запитання з курсу «Український фольклор» - Давидюк, Віктор Федосійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
У методичному посібнику подається перелік основних тем курсу «Український фольклор», список рекомендованої для опрацювання літератури, контрольні запитання для перевірки рівня засвоєння знань із курсу, а також додано важкодоступні в інформаційному обігу тексти народної прози, згадані в контрольних запитаннях. Видання розраховане на студентів бакалаврату спеціальності 035 «Філологія (Українська мова і література ) та спеціальності 014 «Середня освіта (українська мова і література)» денної та заочної форми навчання.