Дослідження сфери міжнародних логістичних послуг - Букало, Надія Артемівна (НУ «Запорізька політехніка», 2024)
Євроінтеграційний курс розвитку України обумовлює необхідність трансформації системи міжнародних економічних відносин та управління зовнішньоекономічної діяльності підприємств. Це, у свою чергу, вимагає вирішення низки проблем у даній сфері, зокрема, модернізація транспортної, логістичної та митної інфраструктури, мережі міжнародних транспортних коридорів, створення належних інституційних умов реалізації експортної та митної політики, відповідних митних і транзитних режимів задля підвищення пропускної спроможності пунктів пропуску кордону України тощо
Маркетингова логістика показує діяльність враховуючи матеріальні та інформаційні потоки при їхньому просуванні від виробників товарів до їх споживачів, відповідно враховуючи їх запити. Основними завданнями компанії є отримання прибутку внаслідок задоволення попиту споживачів та підтримання ділової поведінки на ринку зважаючи на його постійно змінну кон’юнктуру.
Keywords: дослідження; послуги; міжнародні послуги; логістика; 658