Лабораторні роботи з курсу геологія з основами геофізики і геохімії геосфер - Вовк, Олександр Павлович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні вказівки містять необхідну довідкову інформацію та графічні матеріали для проведення лабораторних робіт з курсу курсу Геологія з основами геохімії і геофізики геосфер, а саме вивчення мінералів, гірських порід, речовинного складу геосфер. Методичні вказівки рекомендовані студентам освітнього рівня бакалавра, галузі знань 01 Освіта спеціальності 014 Середня освіта освітньої програми Географія, економіка.
Keywords: 55(076.5) Л 12