Інтертекстуальні аспекти трилогії Вс. Нестайка “Тореадори з Васюківки” - Салюк, Богдана; Saljuk, Bohdana (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2009)
У статті трилогія Вс. Нестайка “Тореадори з Васюківки” трактується з позиції категорії інтертекстуальності. Досліджено типи міжтекстової взаємодії твору із прототекстами. In the article trilogy “Toreadors from Vasjukivka” by V. Nestajko is considered from position of intertextuality. Types of intertextual interaction between work and pretext are investigated.
Intertextual Aspects of Trilogy V. Nestajko “Toreadors from Vasjukivka”
Keywords: інтертекстуальність; прототекст; цитата; алюзія; intertextuality; pretext; allusion; quotation