Теорія графів: конспект лекцій - Швай, Ольга Леонідівна (Волинський національний університет ім. Лесі Українки, 2025)
Розглянуто розділ «Теорія графів» освітньої компоненти «Дискретна математика», який має широке теоретичне і практичне застосування. Матеріал подано у зрозумілій формі з великою кількістю прикладів. Кожна лекція містить питання та завдання для самоконтролю. Рекомендовано здобувачам освіти першого курсу, спеціальностей 111 Математика та 014 Середня освіта (Математика).
Keywords: графи; способи задання графів; застосування графів; 519.17(075.8)