Формування у майбутніх учителів компетентності педагогічного партнерства - Бартків, Оксана Степанівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Актуальність окресленої проблеми зумовлюється необхідністю підготовки майбутніх учителів базової школи до роботи з батьками на засадах партнерства, формування у студентів компетентності педагогічного парт- нерства як однієї із професійних компетентностей.
Keywords: партнерство; компетентність; педагогіка; майбутні учителі базової школи; компетентність педагогічного партнерства; форми і методи навчання; 37:378.016]:373.064.1:005.336.2