Cучасні проблеми спадковості - Шевчук, Тетяна Яківна; Коржик, Ольга Василівна; Коцан, Ігор Ярославович (My University, 2020)
Навчально-методичні матеріали розроблено згідно з навчальною робочою програмою дисципліни “Сучасні проблеми спадковості”. Видання містить методичні матеріали для проведення лабораторних робіт із даного курсу. Для магістрів денної та заочної форм навчання спеціальності “Середня освіта (Біологія та здоров’я людини)” вищих навчальних закладів.
Keywords: метафазна пластинка; епілепсія; ревматизм; епідемічний паротит; зчеплення генів; серпоподібно-клітинна анемія; 575 (075.8)