Аналіз фізичного стану, рівня інтересу до фізичного виховання та спорту студентів Волинського національного університету імені Лесі Українки. - Пантік, В. В.; Мазурчук, О. Т.; Жигун, К. Ф.; Pantik, V. V.; Mazurchuk, O. T.; Zhigun, K. F. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2009)
Ця робота оптимізує та доповнює досвід роботи кафедри фізичного виховання, спортивних секцій і дає змогу внести корективи в процес фізичного виховання студентів вузів на основі врахування індивідуальних особливостей психічних станів та фізичного розвитку. . The given work optimizes and complements experience department of physical education, sporting sections and allows to bring in corectivi in the process of physical education of students on the basis of consideration of individual features of mental conditions and physical development.
Analysis Bodily Condition, Level of Interest to Physical Education and Sport of Students of the Volyn National University of the Name of Lesi Ukrainian.
Keywords: мотивація; інтерес; фізична підготовленість; фізичний розвиток; вікова динаміка; мотиваційна сфера; motivation; interest; physical preparedness; physical development; age-old dynamics; motivation sphere