Вплив засобів реабілітації на фізичний розвиток та показники гостроти зору в хлопчиків із короткозорістю - Андрощук, О.; Мордик, О.; Androshchuk, O.; Mordyk, O. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2010)
У статті проведено аналіз фізичного розвитку та показників гостроти зору в хлопчиків із короткозорістю The physical development and visual acuity measures of boys with shortsightedness are analyzed in the article.
Influence of Rehabilitation on Physical Development and Visual Acuity of Boys With Myopia
Keywords: короткозорість; фізичний розвиток; гострота зору; myopia; physical development; visual acuity