Пейоративи в німецькомовному матримоніальному сімейному спілкуванні - Осовська, І. М.; Osovska, I. M. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті розглянуто структурно-семантичні характеристики пейоративів як складових німецькомовного матримоніального конфліктного словника.The article under review deals with the analysis of structural-semantic characteristics of pejoratives as integral components of the German matrimonial conflicts dictionary.
Pejoratives in the German Speaking Matrimonial Communication
Keywords: сімейний дискурс; family discourse; пейоративна лексика; pejorative vocabulary; конфліктний словник; conflicts dictionary