Ентомологія - Зінченко, Олександр Павлович; Сухомлін, Катерина Борисівна; Zinchenko, O. P; Sukhomlin, K. B. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Вміщує методичні вказівки до виконання 12 лабораторних робіт. В них розглядаються особливості зовнішньої і внутрішньої будови, розвитку і систематики комах.
Entomology
Keywords: ентомологія; будова комах; методичні рекомендації; розвиток комах; entomology; structure of insects; development of insects; methodological recommendations