Економіка лісового і садово-паркового господарства : програма нормативної навчальної дисципліни - Ліщук, Віра Іванівна; Lishchuk, V. I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Предметом дослідження дисципліни «Економіка лісового і садово-паркового господарства» є економіко-організаційні закономірності функціонування лісового та садово-паркового господарства України.
Програма навчальної дисципліни «Економіка лісового і садово-паркового господарства» для студентів 4 курсу за напрямом підготовки 6.090103 «Лісове і садово-паркове господарство» денної форми навчання
Keywords: економіка; лісового господарства