Методичні вказівки до виконання курсової роботи з освітніх компонентів Бізнес-планування і фандрайзинг, Інноваційне та соціальне підприємництво для здобувачів освіти спеціальності 076 Підприємництво та торгівля освітньо-професійної програми Підприємництво, торгівля та біржова діяльність галузі знань 07 управління та адміністрування - Бортнік, Світлана Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
В методичних вказівках до виконання курсової роботи висвітлено зміст, етапи підготовки курсової роботи (бізнес-плану соціального / інноваційного підприємницького проекту), його техніко-економічного обґрунтування та практичної реалізації. Методичні вказівки покликані допомогти здобувачам освіти у комплексному плануванні виробничої, організаційної, маркетингової, комерційної, фінансової та іншої діяльності підприємства, оформленні й презентації конкретних бізнес-планів, доведенні економічної доцільності реалізації розроблюваних підприємницьких ідей.
Рекомендовано здобувачам першого (бакалаврського) рівня освіти. Методичні вказівки спрямовані на оволодіння здобувачами знанням процесів і явищ, притаманних сучасному ринку, ринковим відносинам з тим, щоб навчитись розуміти їх, набути навичок правильного вирішення ключових проблем започаткування й ведення власного бізнесу. Виконання курсової роботи сприяє розвитку фахових компетентностей та програмних результатів навчання і практичному застосуванню отриманих в процесі навчання фахових знань.
Keywords: бізнес-планування; інноваційне підприємництво; соціальна відповідальність інноваційного підприємництва; соціальне підприємництво; 338.24(075.8)