Механізм державного управління туристичною галуззю на регіональному рівні - Клець, Софія Дмитрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У магістерській роботі розкриваються аспекти функціонування механізму державного управління туристичною галуззю у Волинській області. Об’єктом даного дослідження є державне управління туристичною галуззю. Предметом дослідження є механізм державного управління туристичною галуззю на регіональному рівні в Україні. Метою дослідження є обґрунтування теоретичних засад функціонування механізму державного управління туристичною галуззю на регіональному рівні та розроблення практичних рекомендацій щодо її вдосконалення у Волинській області. Досягнення поставленої мети зумовило необхідність вирішення таких завдань: визначити теоретичні засади формування механізму державного управління туристичною галуззю на регіональному рівні; провести аналіз функціонування механізму державного управління туристичною галуззю у Волинської області; обґрунтувати проблеми та визначити напрями вдосконалення механізму державного управління туристичною галуззю Волинської області.
Keywords: державне управління; галузь туризму; механізм державного управління; регіональний розвиток; органи державної влади