Формування науково-орієнтованих світоглядних знань студентів - Корміна, Лариса Іванівна; Kormina, Larysa I. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті розкрито сутність та функції знань як визначального компоненту наукового світогляду студентів, обґрунтовано шляхи їх формування у процесі навчання. The article contains the investigation of the essence and functions of the knowledge as a basic element of the scientific outlook of the students. The ways of formation of oriented scientific outlook knowledge of the students have been defined.
Formation of oriented scientific outlook knowledge of the students
Keywords: світогляд; світоглядні знання; світоглядні поняття; студенти; навчально-пізнавальна діяльність; outlook; outlook knowledge; outlook conceptions; students; teaching and cognitive activity