Управління проєктами комунальних підприємств у сфері благоустрою міських територій на засадах сталого розвитку - Тарадюк, Вікторія Сергіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У кваліфікаційній роботі висвітлено теоретико-методологічні засади управління проєктами в комунальній сфері благоустрою міських територій у контексті концепції сталого розвитку. Розкрито сутність, цілі та структурні компоненти благоустрою як об’єкта управління. Показано, що благоустрій охоплює не лише інженерну інфраструктуру, а й екологічні, соціальні та естетичні складові урбаністичного простору. Визначено особливості проєктного менеджменту в сфері благоустрою з урахуванням інтеграції екологічних, соціальних і економічних чинників у всі стадії реалізації проєктів.
Keywords: благоустрій; управління проєктами; сталий розвиток; комунальні підприємства; KPI; Power BI; ISO; муніципальне управління