Особливості організації самостійної роботи учнів в умовах сучасного освітнього середовища - Тітова, Світлана Петрівна; Titova, S. P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти, 2014)
У статті подано матеріали з досвіду вчителя-практика: форми проведення самостійних робіт та види індивідуальних самостійних робіт. Найдоцільнішим видом завдань вважаємо задачу. The materials in the article are presented by the practicing teacher. It describes the forms and kinds of individual work. According to the author the most effective task is a problem.
Peculiarities of individual work organization in new educational environment.
Тітова Світлана Петрівна - вчитель математики Луцького навчально-виховного комплексу«Гімназія №14»
Keywords: Самостійна робота; задача; individual work; a problem