Розвиток антифейкових ЗМІ в епоху цифрових технологій - Косюк, Оксана Михайлівна (My University, 2022)
Сьогодні вже не виникає жодного сумніву, що засоби фактчекінгу важливі, особливо в реаліях повномасштабного вторгнення Росії в Україну, адже люди повинні мати змогу отримувати якісну та достовірну інформацію, котра, в теперішніх умовах, до речі, може коштувати їм життя. А отже, сфера розвиватиметься й потребуватиме додаткових, глобальних та локальних, досліджень.
Keywords: фейк; фактчекер; світ; україна; антифейкове ЗМІ; фактчекінг; ЗМІ; журналістика