Прикладне інформаційно-аналітичне забезпечення управління проектами : програма нормативної навчальної дисципліни - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Лінійні оптимізаційні моделі. 2. Економетричні моделі. 3. Предметна галузь інноваційного проектного менеджменту. 4. Застосування комп’ютерних технологій в інноваційному проектному менеджменті.
Програма навчальної дисципліни «Прикладне інформаційно-аналітичне забезпечення управління проектами» підготовки магістра, галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 073 «Менеджмент», за освітньою програмою «Управління проектами»
Keywords: прикладне інформаційно-аналітичне забезпечення; applied informational and analytical support; управління проектами; project management