Магістерський курс з фінансів, банківської справи, страхування та фондового ринку - Карлін, Микола Іванович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Видання містить конспект лекцій, питання для контролю знань магістрантів, список літератури. Рекомендовано магістрантам першого року навчання в галузі знань 07 – управління та адміністрування напряму 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок»
Keywords: фінанси; банківська справа; страхування; фондовий ринок; 336(075.8)