Інклюзивний туризм у сучасних українських реаліях: від викликів до можливостей - Мартинчук, Вікторія Володимирівна (My University, 2025)
Інклюзивний туризм є важливою складовою сучасної туристичної індустрії, що сприяє створенню доступного середовища для осіб з інвалідністю. Цей тип туризму, спрямований на забезпечення рівних можливостей для всіх, набуває популярності в усьому світі, і його розвиток має велике значення для України в умовах сучасних викликів, пов’язаних з війною, відновленням та інтеграцією осіб з обмеженими можливостями до соціального життя.
Keywords: інклюзивний туризм