Мультикультуралізм: прийняти неможливо відмовити - Крисюк, Юрій Петрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
У статті розглянуто поняття мультикультуралізму, його вплив на стабільність політичної системи та держави, а також варіанти реакції суспільства на культурне різноманіття. Наголошено на тому, що в Україні на часі розвиток своєї власної ідентичності, культури та державності.
Keywords: мультикультуралізм; апартеїд; асиміляторство; політична система